Start to Sew

Info! Handig inschrijvingssysteem via MomoYoga 
Zorg dat je bij MomoYoga ingelogd blijft terwijl je de gewenste activiteit in ons amba-amba activiteitenoverzicht selecteert. ​Zo kom je direct op de juiste plek terecht. ​Lukt dat niet dan vind je het volledige aanbod bij momoyoga.nl/amba-amba klikken op 'Mijn lesrooster' / 'Abonnement of strippenkaart aankopen'.
Voor opleidingen in samenwerking met Eekhout Academy of Syntra West inschrijven via hen! Je kan hiervoor via onze website doorklikken via de inschrijfknop
Weetje: Bij jouw eerste inschrijving dien je een momoyoga-account aan te maken. 1 account per emailadres. 
Download de MomoYoga app (apple - Android) voor een handig overzicht en extra functies.

Neem gerust contact met ons op bij vragen.

Start to Sew

Let's do something verry naais

Onder de deskundige begeleiding van Fran, de dame van Frantasy, gekend van oa Stof op zolder leer je omgaan met de naaimachine, leer je alles voor stoffen en waar je ze kan voor gebruiken en na 5 avonden ga je naar huis met een  hippe schort en een toffe sweater.

Samen stap voor stap, no stress.

In de prijs is begrepen : het gebruik van de patronen en een overlock-machine. We houden het gezellig met een hapje en een drankje !

Een naaimachine kan gebruikt worden aan 5 Euro per avond. indien u een machine wil gebruiken, laat het ons tenminste een week op voorhand weten. 

 

 

 

 

 

 

donderdag 19/09/2019
donderdag 26/09/2019
donderdag 03/10/2019
donderdag 10/10/2019
donderdag 17/10/2019
Begeleider: 
Doelgroep: