Vragen? (FAQ)

Is er iets nog niet duidelijk? Probeer het hieronder even. Wellicht vind je een antwoord op je vraag.

Deze informatie kan je op de pagina contact en info terugvinden.

Geef voor je gps zeker de volledige straatnaam in: Desselgem-Dries. Sommige gps-toestellen vinden ook Desselgem niet terug. Kies dan Waregem.

De adresgegevens zijn Desselgem-Dries 94, Waregem, maar de ingang voor de sessies is via de parking. Je geeft dus best Libelstraat in, in de gps.

parkeerstraatje inrijden tussen huisnummer 7 en 9, Desselgem. 

 

 

 

 

amba-amba is enkel open tijdens / rondom de lesuren. De deuren openen 15 minuten voor aanvang van de les. De lessen beginnen stipt op tijd! Speciale regelingen met betrekking tot de reguliere lessen (vanwege feestdagen, evenementen, internationale workshops, etc.) worden altijd aangekondigd op de website en de amba-amba facebookpagina.

De openingsuren van de gevoelenswinkel vind je terug onderaan de website. 

ja !

een mondelinge melding is niet geldig als inschrijving. Ook via facebook worden inschrijvingen niet geregistreerd. Ook niet als je klikt op deelnemen voor een event van amba-amba.

Inschrijven gebeurt altijd via www.momoyoga.com/amba-amba. Mocht je hierbij problemen ondervinden, dan mag je uiteraard altijd een mailtje sturen. Vermeld hier altijd je naam én gsmnummer en de naam van de cursus. Via momoyoga word je automatisch doorverwezen naar de betaalsite. Mocht je daar problemen ondervinden, laat het ons weten. Als wij voor jou de inschrijving regelen en je ontvangt de betaalinstructies, dan ben je voor ons ook al ingeschreven en is het niet overmaken van het bedrag geen reden om kosteloos te annuleren. Van zodra je geregistreerd staat voor een les is er een docent en zijn er andere deelnemers die rekenen op jouw aanwezigheid!

Er zijn twee manieren:

je gaat via onze website: www.amba-amba.be en via het aanbod ka je doorklikken naar momoyoga.com of je gaat rechtstreeks via www.momoyoga.com/amba-amba

op momoyoga/amba-amba:

Als je het lesrooster bezoekt op de Momoyoga website en meteen een les wilt boeken, moet je klikken op de Boek nu link naast de desbetreffende les

Nadat je klikt op Boek nu, word je teruggestuurd naar de lespagina

Vanaf hier moet je eerst inloggen met je account.

Als je nog geen account bij amba-amba hebt, kan je je  inschrijven  door op Klik hier om je in te schrijven te klikken in de rechterkolom.

Nadat je of inlogt, of inschrijft bij amba-amba, kan je eindelijk de les boeken ervanuitgaande dat je een abonnement of strippenkaart hebt aangekocht

Als je nog niet het juiste abonnement of strippenkaart hebt aangekocht, zal gevraagd worden om dat hierna te doen. Zonder een geldig abonnement of strippenkaart, kan je geen lessen boeken

 

 

 

 

 

Als de yogi klikt op Klik hier om je in te schrijven, zal hij worden doorgestuurd naar jouw studio's inschrijfformulier:

Inschrijven doe je altijd via de website. Werken met browser Google Chrome blijkt vaak voor problemen te zorgen, je kiest best voor een andere browser om in te schrijven. Mocht je hierbij problemen ondervinden, dan mag je uiteraard altijd een mailtje sturen. Vermeld dan duidelijk je naam én gsmnummer en de naam van de cursus.

 

Via de agenda kan je zien of er nog een plekje vrij is voor de volwassenyoga om een proefles te doen. www.momoyoga.com/amba-amba. Je volgt de procedure: boek nu en kiest voor een losse les

Voor de kinderyogareeksen zijn er geen proeflessen mogelijk. Je schrijft je kind in voor de reeks van 5 sessies. Tijdens deze reeks kan je kind er achter komen of het deugd heeft van yoga of niet. 

 

Voor volwassenyoga: ja

Voor kinderyoga: neen Je schrijft steeds in voor een volledige reeks. Je dient bij het aankopen van de beurtenkaart, alle lesdagen te boeken. We maken enkel een uitzondering bij ploegwerk of co-ouderschap. Neem hiervoor contact met ons op via info@amba-amba.be

Je wordt bij het inschrijven onmiddellijk doorgestuurd naar de betaalpagina van Mollie; Daar kan je kiezen of je betaald met bancontact, paypal. Er kan natuurlijk altijd iets technisch misgaan, geef ons dan zeker een seintje. dan maken we de aanmelding voor jou in orde. je zal dan betaalinstructies ontvangen via onze inschrijfservice.

let op! Van zodra je via momoyoga geregistreerd staat, ben je voor ons ingeschreven. Dit betekent dat je betaling dient overgemaakt te worden. bij amba-amba geen: 'oh, maar ik heb uiteidelijk toch niet betaald, dus ik dacht dat ik dan niet ingeschreven was'

 

Tijdens een yogales beweeg je veel en kun je transpireren. Draag daarom sportkleding of andere gemakkelijk zittende kleding. Probeer te loszittende kleding te vermijden, zodat je niet door je kleding wordt gehinderd. Yoga doe je op blote voeten (sokken en schoenen hinderen je in je bewegingen). Ook sieraden en horloges kun je beter aflaten. Heb je lang haar? Dan is het handig om een haarband of een elastiekje mee te nemen.

Kinderen 123 en kleuters kunnen ook yoga doen in hun pyjama. (geen slaapkleedjes). Het spreekt voor zich dat we geen yoga doen in jeans of rok. toch? Deze groep mag 1 knuffel meebrengen voor tijdens de eindontspanning. 

kauwgom, snoepgoed, speelgoed en gsm's horen niet thuis op de yogamat

 

 

Alleen gemakkelijk kleding (hoogaansluitend t-shirt) De les gaat door op blote voeten, dus sportschoenen zijn niet nodig. Yogamatten en alle andere materiaal stellen wij ter beschikking. Ook kinderen dienen gepaste kledij te dragen. Geen jeansbroeken, rokjes en broekkousen

Bij de sessies voor volwassenen staat er altijd water en thee ter beschikking voor alle deelnemers. Breng je waterfles mee. 

 

Neen , alle nodige materiaal is aanwezig in de amba-amba ruimte. De yogamatten worden na elke les gereinigd

Wellicht wel. Alle gevonden voorwerpen worden verzameld aan de kapstok in de ruimte. Na enkele maanden worden de spullen naar het Kringloopcentrum gebracht. Waardevolle spullen (juwelen, horloges, brillen) worden achter de balie bewaard.

You wish...

Hou de agenda in de gaten. Via het momoyogasysteem kan je de kalender in de gaten houden en tot een uur voor aanvang nog een les meepikken

www.momoyoga.com/amba-amba

 

Van zodra je voor een les inschrijft, wordt je in de les verwacht. En het is fijn voor de andere deelnemers als jij je best doet om op tijd te verschijnen. Je mag altijd stilletjes discreet je plekje op de mat of stoel opzoeken en aansluiten.

Ben je te laat om uit te schrijven voor je lesbeurt, dan ben je helaas je beurt kwijt. Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang. (www.momyoga.com/amba-amba of via de momoyoga app)  Daarna zal je beurt aangerekend worden. annuleren kan niet  via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch. 

Kom je te laat voor een individuele afspraak, dan wordt de duurtijd van de sessie aangepast aan de nog beschikbare tijd. Het bedrag van het consult blijft echter wel hetzelfde.

 

Alle deelnemers zijn verzekerd tijdens de sessies. We zijn echter niet verantwoordelijk voor gebeurtelijke ongevallen. Voor en na de lestijd zijn ouders verantwoordelijk voor hun kinderen. De tuin van huisnummer 92 is privé-eigendom.

Kosteloos afzeggen kan tot 24u voor aanvang van uw afspraak. Stuur ons een sms 0478 74 54 84

Wanneer u niet verwittigt en niet op de afspraak verschijnt rekenen wij het tarief van een halve afspraak aan. Wij kunnen dan geen andere klanten ontvangen in de door u gereserveerde tijd.

 

Onze wekelijkse sessies zijn telkens geprogrammeerd tussen de verschillende schoolvakanties. Tijdens de vakanties maken we tijd en ruimte voor vormingsdagen of voor vakantie. Het programma kan je steeds nakijken op de agenda via www.momoyoga.com/amba-amba

Dat kan. Maar dan graag zonder je kind erbij en na afspraak.

 

 

Als jij yoga associeert met urenlang stil zitten op een yogamat, of je been in je nek leggen dan is yoga helemaal niets voor jou :)

Yoga is geschikt voor iedereen. dus ook voor jou. 

Nee, het gaat er niet om hoe ver je komt in een houding maar dat je bewust wordt van je lichaam door ademhaling en beweging. Je fysieke blokkades leer je snel kennen en door er aandacht aan te geven en op te focussen zal je lichaam langzaam ruimte krijgen om wellicht leniger te worden.

Bij een blessure raden wij advies van een huisarts aan. Als yoga tot de mogelijkheden behoort raden we Hatha Yoga of Yin Yoga aan omdat deze vormen de mogelijkheid bieden om het rustiger aan te doen en je lichaam verder te laten herstellen of juist je grenzen met kleine stapjes te verleggen en weer meer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Breng de lesgever steeds op de hoogte!

Ja, we weten het...

We willen als ouder zo graag een vlieg zijn om alles te zien wat ze doen...

maar helaas is dat niet mogelijk. Kinderyoga heeft als doel om de kinderen even een gaatje in de tijd te gunnen in een kader waar ze volledig zichzelf kunnen en mogen zijn. Waar niemand over hen oordeelt of hen observeert en dat wil ik graag zo houden.

Maar we dragen graag zorg voor wachtende ouders. Je bent welkom: 

WACHTEN IS TIJDVERLIES Een gedachte die zelfvervullend is.
Zit je hier te wachten? Doe dan gerust iets met de tijd die je hier spendeert.
Doe dat werkje waar je anders niet toe komt. Suggesties van het huis: • Snij hier, in de amba-keuken, alvast jouw groentjes. • Breng je strijk mee de amba-strijkplank staat voor je klaar. • Schrijf je kaartjes en doe ze in onze Postvak-uit. Dan doen wij ze  voor jou op de post. • Lees je boek. Ontdekte je de amba-ruilkast al? • Speel een gezelschapspel. • Ga in de tuin. Zit, stap, lig, schommel,... Of tuin-hier ;) • Start een clubje. • Doe een praatje, maar niet te luid ;) • Of doe bewust eens niets. 
Geniet van ‘jouw’ moment. Ook als het misschien eens wat moeilijker gaat. 
Ont-moeten, verstillen, vertragen of voort doen. Wat heb je nodig?
Voel je je betrokken om een vrijwilligers werkje op jou te nemen? Dan kan je iemand van ons aanspreken om te horen waarmee je amba-amba van dienst kan zijn. Denk bvb aan elke week de amba-plantjes water geven...

 

 

Zeker.

In de am'bar zetten we wat stoelen klaar en bij mooi weer kan je ook buiten zitten op het terras.

WACHTEN IS TIJDVERLIES Een gedachte die zelfvervullend is.
Zit je hier te wachten? Doe dan gerust iets met de tijd die je hier spendeert.
Doe dat werkje waar je anders niet toe komt. Suggesties van het huis: • Snij hier, in de amba-keuken, alvast jouw groentjes. • Breng je strijk mee de amba-strijkplank staat voor je klaar. • Schrijf je kaartjes en doe ze in onze Postvak-uit. Dan doen wij ze  voor jou op de post. • Lees je boek. Ontdekte je de amba-ruilkast al? • Speel een gezelschapspel. • Ga in de tuin. Zit, stap, lig, schommel,... Of tuin-hier ;) • Start een clubje. • Doe een praatje, maar niet te luid ;) • Of doe bewust eens niets. 
Geniet van ‘jouw’ moment. Ook als het misschien eens wat moeilijker gaat. 
Ont-moeten, verstillen, vertragen of voort doen. Wat heb je nodig?
Voel je je betrokken om een vrijwilligers werkje op jou te nemen? Dan kan je iemand van ons aanspreken om te horen waarmee je amba-amba van dienst kan zijn. Denk bvb aan elke week de amba-plantjes water geven...

 

 

ANNULERING voor workshops, opleidingen

• Kosteloos annuleren kan op de dag van de inschrijving en de drie daaropvolgende werkdagen.

• Bij annulering tot 14 dagen vóór de start van de activiteit (startdag niet inbegrepen) worden 10% administratiekosten aangerekend. Het resterende bedrag wordt teruggestort.

• Bij annulering binnen de 14 dagen vóór de start van of tijdens de activiteit (startdag niet inbegrepen) dient het volledige bedrag betaald te worden. Geen terugbetaling mogelijk.

ANNULERING voor wekelijkse sessies

Van zodra je voor een les inschrijft, wordt je in de les verwacht. Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang. Daarna zal je beurt aangerekend worden. Je les annuleren doe je via het online systeem Momoyoga. Dit kan niet via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch. Ben je vergeten te annuleren, of ben je niet op tijd in de les, dan ben je helaas je beurt kwijt. Je aanwezigheid registreren kan nog tot 1 uur voor de start van de les indien er nog plaats is.

IN GEVAL VAN ZIEKTE

In geval van ziekte verwittig je de dag zelf 04784745484  en bezorg je het doktersbriefje in de loop van de week. Als je meer dan de helft van de periode ziek bent, kan terugbetaling pro-rata aangevraagd worden. Indien gewenst kan je opteren voor terugbetaling in de vorm van een waardebon. In dit geval worden geen kosten aangerekend.