Am'bar

Afbeelding

Gelegenheidsbar van amba-amba - simpelweg samen zijn.

In De Klaarte van amba-amba wordt bij gelegenheid de bar geopend, gewoon, om te zijn, te vieren, te praten, te zwijgen, te blijven en voort te gaan...

Tijdens die momenten maken we ook ruimte voor wat (verder) groeien mag/kan. Van dat wat al bestond, hier net ontstond of van dat wat je hier op een bierkaartje krabbelt...

Een plek die mensen samen brengt om simpelweg samen te zijn. Een plek voor niets en voor alles. Daar waar veel kan en niets moet.

Denk je dat AM’BAR de geschikte plek is voor jouw idee of wil jij graag eens AM’BAR-vrouw/man zijn? Aarzel niet en spreek ons aan. Ook als het daar niet over gaat.

HONESTY-BAR

Zelfs als er geen AM’BAR is, is de bar open.

Om in De Klaarte aan wachtende ouders, cursisten en passanten dezelfde gezelligheid te bieden, willen we graag werken met een Honesty-bar.

Bedien jezelf (of een ander) & stop de centjes in het bakje.

Een honesty-bar kan enkel werken als iedereen er aan meewerkt. Vandaar onze vraag:

  • Wil je geen grote flessen (bvb wijn) zomaar openen? Bijvoorbeeld voor één glas. Het zou zonde zijn elke week een halve fles te moeten weggieten.
  • Wil je een nieuwe thermos thee zetten als je het laatste kopje vult? Fijn voor wie na jou komt. (1 zakje is voldoende)
  • Ruim en was je ook af wat je gebruikte?

We kozen met zorg en heel bewust, laat het je smaken.