Lesmodule: Touch of HappyNes

Afbeelding
Prijs
135,00 €
Begeleider
Vanessa Demeulemeester
Doelgroep
Jongeren
Workshops

Lesmodule: Touch of HappyNes

met Reiki-inwijding 1

Reiki, letterlijk vertaald betekent: universele levensenergie, De energie waaruit alles is opgebouwd is de bron van alle leven. Deze helende energie op zich is geen techniek, maar is altijd aanwezig. Ze werkt op alle niveaus van het bestaan en brengt zowel het lichamelijk als het geestelijke, emotionele en spirituele niveau van het mens-zijn in balans. Deze energie staat dan ook los van huidskleur, geloof, religie, leeftijd. De Reiki-energie volgt zijn eigen weg. Deze energie stroomt waar nodig en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft.

Kenmerkend is de eenvoud om het toe te passen. Iedereen die zich voor Reiki openstelt kan het ontvangen en het doorgeven. Om het door te geven dien je enkel afgestemd te worden door een Reiki Master.

Een Touch of HappyNes workshop is een dag vol kleurrijke inzichten over de chakra's, een dag vol magie en verwondering, een dag vol energie(werk). Je ontvangt je eerste afstemming Reiki. Met Reiki 1 geef je jezelf een geschenk voor het leven! In de eerste graad wordt je verbinding met de Reiki energie gelegd. De energie kan stromen.

 

Startdatum
donderdag, 27/10/2022 - 10:00