Op weg naar balans

Afbeelding
Prijs
14,00 €
Begeleider
Doelgroep

Op weg naar balans

praatcafé: oefenen in evenwaardigheid

Jouw leven in handen pakken, je eigen zelve zijn,... terwijl je rekening houdt met de anderen... Tijd en ruimte voor jezelf en dat in balans met gezin, partner, werk, collega’s,...  

Omgaan met spanningen, weten wat je wilt, zoeken en content zijn met wat je vindt. De juiste weg inslaan en vertrouwen dat die dan ook de juiste is. Allemaal heel erg mooi, maar hoe kun je nu omgaan met de dingen waar je soms geen vat op hebt? Hoe kan je het nu anders gaan doen? Hoe weet je welke keuze goed voor je is? Waar je deugd van hebt? Of wat je eigenlijk wil? 

Tijdens de praatcafé's leer je hoe je meer trouw kan zijn aan jezelf, wat je doet en hoe je het doet. Eenvoudige oefeningen, theorieën simpel uitgelegd, getuigenissen, en alles wat inspirerend kan werken om je groei te stimuleren. 

 - Zonder barsten in zijn schors kan een boom niet groeien. -

 Je hebt er misschien al veel over gehoord of gelezen en je wilt het zo graag toepassen in je leven: vanuit verbinding, vanuit empathie omgaan met je kinderen, partner,...

Het is zo schoon in de boekskes maar zo moeilijk toe te passen in het echt. Hoe doe je dat nu zonder zelf kunstmatig te klinken. Evenwaardigheid in 't West-Vlaams als het ware. In je eigen taal en hierbij je authenticiteit te behouden. 

Net daarom organiseren we bij amba-amba tweewekelijks een deel-café/oefenplatform. 

Zie het als gezellig ééntje drinken en praten over thema's die je kunnen helpen om balans in jouw leven voelbaar te maken. 

Situaties delen, oefenen met andere mensen die net als jij ook maar iets proberen. De balans-sessies zorgen voor een unieke sfeer van 'we are in it together', gelijkgestemden, lotgenoten,... Dit zorgt voor aanmoediging, werkt enthousiasmerend en geeft warmte en steun. 

Voor man, vrouw, alleen, relatie, (plus)ouder(s), jij... en jij ook

Je kan inschrijven via een losse beurt, of met de voordelige beurtenkaarten.

Tijdstip
2 wekelijks op donderdag om 20:00