Steun / help amba-amba vzw

Tijdens spontane ontmoetingen worden we vaak aangesproken door enthousiaste mensen die hun hulp spontaan aanbieden.

"Kan ik wat doen? Ik wil anders gerust een handje toesteken hoor."
"Als je nog eens iemand zoekt om de bar te doen of cadeautjes in te pakken..."
"Waw zeg! Ik wil gerust komen helpen klussen hoor."
"Als je eens weg moet dan wil ik wel de winkel komen openhouden."
...

Zoveel lieve, welgemeende aanbiedingen waar wij erg dankbaar voor zijn. We maakten er werk van om een amba-amba community op te starten waarin we dit alles legaal kunnen organiseren. 

Draag je amba-amba een warm hart toe en wil je graag amba-amba helpen groeien? Dat kan. Er is altijd van alles te doen en ongetwijfeld kan jij iets dat van betekenis kan zijn voor onze vzw.

 

steunambaamba.be

Afbeelding

Kosteloos steunen?


What? Ja dat kan. Met Trooper.

Ga naar Trooper / kies je shop / doe je aankoop 

DANK JE WEL X

Afbeelding

Sponsoren?


Echt? Waw dat zou super zijn!
Doneer op:
BE59 8916 1409 8926 of neem contact met ons op. 

Afbeelding

Steunkaart kopen?


Via momoyoga.com/amba-amba  kan je bij de abonnementen ook kiezen voor een amba-amba steunkaart. Er zijn er drie: €10 - €25 - €50

Afbeelding

Een handje helpen?


Leuk! Dat kan. 
Er is altijd wel iets te doen bij amba-amba. Sluit je aan bij de community en dan houden we je op de hoogte. Uiteraard zonder verplichtingen.  

Hey amba-sadeur!

Je ziet het al, verschillende mogelijkheden om bij te dragen zodat amba-amba  zich verder kan ontwikkelen tot een inspirerende plek waar groei kansen krijgt.

Wens je amba-amba vzw te sponsoren? Echt? Waw dat zou super zijn!
We dromen om van amba-amba een plek te maken waar iedereen kan groeien. Onze bijdrage aan een aangename samenleving. Met een positieve intentie en een warm hart alleen lukt ons dat niet altijd ;)

Financieel kan je ons een duwke in de rug geven door te kiezen voor een vrijwillige donatie.  Storten kan op BE59 8916 1409 8926 of via momoyoga (ons inschrijvingsplatform) een steunkaart aan te kopen. 
Ook bedrijven en verenigingen kunnen amba-amba financieel of materieel sponsoren. Dank je om contact met ons op te nemen.

Financiële middelen worden ingezet om rekeningen te betalen, verde af te werken. Daarnaast proberen we, door creatief met tijd en middelen om te gaan, op alle vragen een antwoord te bieden, en  willen we ook graag ja kunnen zeggen aan mensen die het (even) wat moeilijker hebben. Daarnaast willen we ook praktische dingen aanpakken of werk maken van permanentie waardoor amba-amba meer open kan zijn...

Dat we graag inzetten op bewust kopen en winkelhieren zal je wellicht al weten. Toch kan het wel eens gebeuren dat je er voor kiest om ook online enkele aankopen te doen. Als je dat dan toch doet, is het nog wel fijn om een beetje te compenseren door meteen ook de werking van amba-amba vzw een duwtje in de rug te geven. Zo steun je opnieuw lokaal. 

Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ? Maak kennis met Trooper.
Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je amba-amba vzw gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

Hoe werkt Trooper ?
1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/amba-amba ).
2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De shop betaalt een percentje aan onze vzw. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.

Alvast bedankt, XXX

Je helpt mensen groeien door je bijdrage.

Vanessa & Filip